Thursday, June 21, 2012

အမွန္အကန္အရသာရွိတဲ့ အင္မထုေသာ အင္ဥဟင္းလ်ာမ်ား ႕ ႕ ႕ ႕

Reactions: 
 သန္႕စင္ျပီး ျပဳတ္ထားေသာ အင္ဥမ်ား

ဆိမ့္ေမႊးရသာနဲ႕ အင္ဥပုစြန္ေၾကာ္

ခ်ဥ္ငန္စပ္အရသာနဲ႕ ဆြဲေဆာင္မႈရွိလွတဲ့ ပုစြန္အင္ဥသုပ္
အရသာရွိလွတဲ့ အင္ဥဟင္းရည္ေသာက္

ေမာင္ႏွမမ်ားအားလံုး မဂၤလာပါရွင္ ႕ ႕ ႕ ဆုိးလုိက္တဲ့ ကြန္နက္ရွင္ၾကားကေန ႕ ႕ ႕ ဒီေန႕ေတာ့ အင္မထုေသာ အမွန္အကန္ အရသာရွိတဲ့ အင္ဥဟင္းလ်ာမ်ားနဲ႕ မိတ္ဆက္ေပးပါရေစရွင္ ႕ ႕ ႕
အင္ဥ ႕ ႕ ႕ အင္ဥဆုိတာ ဘာလဲလုိ႕ ငယ္တုန္းက ေသခ်ာမသိခဲ့ေပမယ့္ စားလုိ႕အလြန္ေကာင္းေပမယ့္ သန္႕ရွင္းေရးလုပ္ရတာ အလြန္အခ်ိန္ယူရေသာ စားစရာတစ္မ်ဳိးလုိ႕ သိခဲ့တာပါ ႕ ႕ ႕

တကယ္ေတာ့ အင္ဥဆုိေတာ့ မႈိတစ္မ်ဳိးပါပဲ ႕ ႕ ႕ အင္ပင္ (ျမင္ေအာင္ေျပာရရင္ ငယ္ငယ္ တုန္းက ေခါက္ဆဲြေၾကာ္၀ယ္ရင္ ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ဆုိင္က အင္ဖက္နဲ႕ ထုပ္ေပးလုိက္တာေလ ႕ ႕ ႕ အင္ဖက္ အရြက္အၾကီးၾကီးေပါ့ ႕ ႕ ႕ အင္ဖက္နံ႕သင္းေနတဲ့ ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ပူပူေလးဆုိရင္ သိပ္ကုိ စားလုိ႕ေကာင္း တာ၊ အခုေခတ္ကေတာ့ ေဖာ့ဗူးေတြနဲ႕ေပါ့) ကေန ထြက္တဲ့ အေစးေတြက ေျမၾကီးေပၚကုိ က်ကုန္ေရာတဲ့ ႕ ႕ ႕ အဲ့ဒီအခါ အဲ့ဒီအေစးေတြက ေျမၾကီးရဲ႕ အစိုဓာတ္နဲ႕ ေတြ႕ျပီးတဲ့အခါ အခုလုိ အင္ဥေလးေတြ ျဖစ္လာေရာတဲ့ ႕ ႕ ႕ အင္ဥရာဇ၀င္က အဲ့ဒီလုိ ႕ ႕ ႕ 

ငယ္တုန္းက အင္ဥကုိ အဘြားက ၀ယ္လာျပီး သန္႕ရွင္းေရးလုပ္ခုိင္းျပီဆုိရင္ ကၽြန္မ တစ္ေယာက္ ႏႈတ္ခမ္းကို တစ္ခါတည္း စူပစ္လုိက္တာ ႕ ႕ ႕ ၀က္ႏႈတ္ခမ္းက်ေနတာပဲ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့ ေျမၾကီးေတြ၊ သဲေတြနဲ႕ အင္ဥကုိ ေဆးရတာ အလြန္မုန္းခဲ့တာ ႕ ႕ ႕ 

အဘြားက အင္ဥကုိ သန္႕ရွင္းေရးလုပ္နည္း သင္ေပးခဲ့တဲ့အခါက်ေတာ့မွ အလုပ္ရႈပ္တာ နည္းနည္း သက္သာသြားေတာ့တယ္ ႕ ႕ ႕ အင္ဥေတြကုိ စကာထဲထည့္ျပီး ေရဘံုဘုိင္ကုိ ဖြင့္ခ် ႕ ႕ ႕ အင္ဥေတြကုိ စကာနဲ႕ တုိက္ေဆးေပး ႕ ႕ ႕အဲ့ဒါဆုိရင္ အင္ဥမွာ ကပ္ေနတဲ့ သဲေတြ ေျမၾကီးေတြ အားလံုးပါသြားေရာ ႕ ႕ ႕ အနည္းဆံုး ၅ ၾကိမ္ေလာက္ တုိက္ေဆးေပးရတယ္ ႕ ႕ ႕ ေနာက္ဆံုးက်ေတာ့မွ အင္ဥေလးေတြရဲ႕ အေပၚမွာ ကပ္ေနတဲ့ သဲေတြကုိ ဓားေသးေသးေလးရဲ႕ ထိပ္ခၽြန္ေလးနဲ႕ အသာျခစ္ပစ္ရတာ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့မွ အဲ့ဒီ သန္႕ရွင္းေရး လုပ္ျပီးသား ဥေလးေတြကုိ ေရတစ္ခါထပ္ေဆးရပါတယ္ ႕ ႕ ႕ အဲ့ဒါဆုိ အားလံုး သန္႕စင္သြားတဲ့ အင္ဥေလး ျဖစ္သြားျပီ ႕ ႕ ႕ 

အင္ဥေတြကုိ အစိမ္းအတုိင္း စားရင္လည္း စားလုိ႕ရတယ္ ႕ ႕ ႕ ၀ါးလုိက္ ရင္ ေဖာက္ကနဲ ေဖာက္ကနဲ ျမည္ေနတာပဲ ႕ ႕ ႕အင္ဥ အထဲထဲက အႏွစ္ေလးေတြကလည္းေလ ဆိမ့္ေနတာပဲ ႕ ႕ ႕ အင္ဥမွာ အညိဳေရာင္ ေလးေတြေရာ ႕ ႕ ႕ အျဖဴေရာင္ေလးေတြေရာ ႕ ႕ ႕အမည္းေရာင္ေလးေတြေရာ ဥေလးေတြ ေရာင္စံုရွိတယ္ ႕ ႕ ႕ အျပင္အခြံက မည္းလုိ႕ အထဲက အႏွစ္ မည္းမယ္၊ အျပင္အခြံျဖဴလုိ႕ အထဲက အႏွစ္ ျဖဴမယ္လုိ႕ မွတ္ယူလုိ႕လည္း မရျပန္ဘူး ႕ ႕ ႕ အျပင္ခြံအေရာင္နဲ႕ အတြင္းအႏွစ္အေရာင္ တူတာေလးလည္း ရွိနုိင္သလုိ မတူတာလည္းရွိတယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕
အင္ဥကုိ အစိမ္းအတုိင္း စားႏုိင္သလုိ ေၾကာ္တာေရာ၊ သုပ္တာေရာ၊ ဟင္းခ်က္တာေရာ၊ အရည္ေသာက္ခ်က္တာေရာ အမ်ဳိးမ်ဳိးခ်က္ျပဳတ္စားသံုးနုိင္တယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕

အင္ဥကုိ ဟင္းလ်ာအျဖစ္မခ်က္ျပဳတ္ခင္မွာ မမလုကေတာ့ အရင္ျပဳတ္လုိက္ပါတယ္ ႕ ႕ ႕ ျပဳတ္လုိက္ျခင္း အားျဖင့္ အင္ဥကုိ ခ်က္ျပဳတ္သုတ္ဖုိ႕ လွီးတဲ့အခါ အထဲက အနွစ္ေတြ ေပ်ာ္ျပီး ထြက္မသြားေတာ့ဘူး ႕ ႕ ႕ ခ်က္တဲ့အခါမွာလည္း အင္ဥႏူးဖုိ႕ တစ္ခါ ေရထည့္ျပီး တည္ရင္ အႏွစ္ေတြနဲ႕ အေရာင္ၾကီး မည္းသြားျပီး ဟင္းလ်ာအျမင္ရဲ႕ ဆြဲေဆာင္မႈကုိ ေလ်ာ့နည္းေစတယ္ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့ အျပင္ခြံမွာ ကပ္ျပီး ရွိေနတတ္တဲ့ သဲေတြက ျပဳတ္လုိက္တဲ့အခါ တစ္ခါ ထပ္ျပီး စင္ၾကယ္သြားေတာ့ စားတဲ့အခါ က်လိက်လိ ျဖစ္မေနေတာ့ဘူးေလ ႕ ႕ ႕ ႕ ျပဳတ္ထားျပီး အင္ဥကုိ အခဲထဲ ထည့္ထားျပီး ေနာက္မ်ား အင္ဥရာသီကုန္သြားလုိ႕ စားခ်င္တဲ့အခါ စားဖုိ႕ သိမ္းထားလုိ႕လည္း ရတာေပါ့ ႕ ႕ ႕

အင္ဥျပဳတ္ေလးေတြကုိ လွီးတဲ့အခါမွာ ကုိယ္က ေၾကာ္မွာလား ႕ ႕ ႕ သုပ္မွာလား ႕ ႕ ႕ ဟင္းရည္ေသာက္ လား ႕ ႕ ႕ ဒီလုိေလး စဥ္းစားလုိက္ ႕ ႕ ႕ ေၾကာ္မယ့္ဟင္းလ်ာနဲ႕ အရည္ေသာက္အတြက္ နည္းနည္းရင့္တဲ့ အင္ဥကုိ သံုးပါ ႕ ႕ ႕ အင္ဥႏုေလးေတြေတာ့ အသုပ္အတြက္သံုးမယ္ဆုိရင္ အေကာင္းဆံုးပဲ ႕ ႕႕ အဲ့ဒီေတာ့ အင္ဥလွီးကတည္းက ပန္းကန္ေလးေတြ သီးသန္႕စီထား ႕ ႕ ႕ ဒါက အင္ဥေၾကာ္မယ့္အတြက္ ႕ ႕ ႕ ဒါက သုပ္မယ့္အတြက္ ႕ ႕ ႕ ဒါက အရည္ေသာက္အတြက္ဆုိျပီး လွီးတဲ့အခါ အင္ဥအႏုအရင့္အလုိက္ သီးသန္႕စီ ထည့္ထားေနာ္ ႕ ႕ ႕ ဒါဆုိ အဆင္ေျပေစတယ္ဟုတ္ ႕ ႕ ႕

အင္ဥေၾကာ္တာကလည္း ရုိးပါတယ္ ႕ ႕ ႕ ျပဳတ္ထားျပီးတဲ့ အင္ဥေတြကုိ ပါးပါးေလးေတြလွီးပါ ႕ ႕ ႕ သတ္သတ္လြတ္ေၾကာ္ႏုိင္သလုိ ေရာျပီး ေၾကာ္ခ်င္တဲ့ အသား၊ ပုစြန္ စတာေတြကုိလည္း အသင့္ျပင္ထားေပးပါ ေနာ္ ႕ ႕ ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ မညက္တညက္ေထာင္း၊ ၾကက္သြန္နီကုိ ေလးစိပ္ထုိးပါ ႕ ႕ ႕ ငရုတ္သီးစိမ္းေလး လည္း ထက္ျခမ္းခြဲေပးထားပါ ႕ ႕ ႕ အားလံုးအသင့္ျဖစ္ရင္ မီးဖုိေပၚ ဒယ္အုိးတင္ ႕ ႕ ႕ဆီအနည္းငယ္ထည့္ ႕ ႕ ႕ ႕ ႕ ႕ ဆီပူလာရင္ (နႏြင္းမႈန္႕ၾကိဳက္ရင္ထည့္ပါ) ၾကက္သြန္ျဖဴနီထည့္ျပီး ေမႊပါ ႕ ႕ ႕ ၾကက္သြန္စိမ္းနံ႕ေပ်ာက္သြား ျပီးရင္ ထည့္လုိတဲ့ အသား၊ ပုစြန္ထည့္ေၾကာ္ပါ ႕ ႕ ႕ အသားက်က္ျပီဆုိရင္ေတာ့ အင္ဥေလးေတြကုိ ထည့္ ႕ ႕႕ ဆား၊ ၾကက္သားမႈန္႕ေလးခပ္ ႕ ႕ ႕အုိးအဖံုး ခဏအုပ္ထား၊ ၂ မိနစ္ေလာက္ေနလုိ႕ အင္ဥထဲ အရသာ၀င္ျပီလား ျမည္းၾကည့္ ႕ ႕ ႕ စိတ္ၾကိဳက္အရသာျဖစ္ျပီဆုိရင္ ငရုတ္သီးစိမ္းေလးေတြ အုပ္ ႕ ႕ ႕ ကမန္းကတန္းေမႊျပီး ဟင္းအုိးခ် ႕ ႕ ႕ အဲ့ဒါဆုိ ေမႊးဆိမ့္လွတဲ့ အင္ဥေၾကာ္တစ္ခြက္ရျပီေပါ့ ႕ ႕ ႕ တုိ႕ကေတာ့ ဒီလုိ ဟင္းလ်ာမ်ဳိးကို ဟုိတယ္စာနဲ႕ မလဲႏုိင္ေပါင္ ႕ ႕ ႕

အင္ဥသုပ္ ႕ ႕ ႕ ႕ ျပဳတ္ထားတဲ့ အင္ဥေလးေတြ လွီး ႕ ႕ ႕ ပုစြန္နဲ႕ သုပ္မလား ႕ ႕ ႕ၾကက္သားနဲ႕ သုပ္မလား ႕ ႕ ႕ ကုိယ္စားခ်င္တဲ့ အသားကုိ အသင့္ျပင္ထားေပါ့ ႕ ႕ ႕ မမလုကေတာ့ ပုစြန္နဲ႕ သုပ္မွာမုိ႕ ပုစြန္ကုိ သန္႕ရွင္းေရးလုပ္ ႕ ႕ ႕ ေရေႏြးပြက္ပြက္ဆူထဲ ထည့္ျပီး ေကြးသြားတာနဲ႕ ျပန္ဆယ္ယူထားလုိက္တယ္ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့ ၾကက္သြန္နီအစိမ္းကုိ ပါးပါးလွီး ႕ ႕ ႕ေရေဆး ႕ ႕ ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွစ္မႊာေလာက္ကုိ မညက္တညက္ ေလးေထာင္း ႕ ႕ ႕ ငါးပိစိမ္းစားေလး မီးဖုတ္ ႕ ႕ ႕ ငရုတ္သီးစိမ္းေလး ပါးပါးလွီး ႕ ႕ ႕ သံပရာသီးေလး ထက္ျခမ္းခြဲထား ႕ ႕ ႕ အားလံုးအသင့္ျဖစ္ရင္ ဇလံုတစ္လံုးထဲကုိ လွီးထားတဲ့ အင္ဥ၊ ပုစြန္နဲ႕ အဆာပလာေတြ ထည့္ ႕ ႕ ႕ သံပရာရည္ေလးရႊဲရႊဲေလးညွစ္ ႕ ႕ ႕ ငံျပာရည္ရယ္ ႕ ႕ ႕ဟင္းခ်ဳိမႈန္႕ေလးနည္းနည္းရယ္ထည့္ျပီး သမေအာင္ နယ္ ႕ ႕ ႕ အရသာက ခ်ဥ္ငန္စပ္ ႕ ႕ ႕ ဒါက တုိ႕က ေတာသုပ္ေပါ့ ႕ ႕ ႕ ဆီခ်က္နဲ႕ သုပ္တာ မဟုတ္ ႕ ႕ ႕ ဆီခ်က္နဲ႕ သုပ္ခ်င္ရင္လည္း ရတာပဲ ႕ ႕ ႕ ငါးပိစိမ္းစားမထည့္နဲ႕ ႕ ႕ ႕ ငံျပာရည္နဲ႕ ပဲမႈန္႕ထည့္ျပီး သုပ္ ႕ ႕ ႕ ဒါေပမယ့္ အင္ဥက ေတာသုပ္ေလးက ပုိစားေကာင္းတယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕ ႕ ဒါဆုိရင္ေတာ့ ေဟာဒီဘက္က ခ်ဥ္ငန္စပ္အရသာနဲ႕ ပုစြန္အင္ဥသုပ္ေမႊးေမႊးေလး ရျပီေနာ္ ႕ ႕ ႕ 

အင္ဥဟင္းရည္ေသာက္ ႕ ႕ ႕ ၾကက္ရုိးျပဳတ္ရည္ေလးကုိ ဟင္းခ်ဳိရည္အျဖစ္ယူ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့ ၾကက္သြန္ျဖဴေလး ဓားျပားရုိက္ထည့္ ႕ ႕႕ ပြက္ပြက္ဆူရင္ ပုစြန္နဲ႕ အင္ဥထည့္ ႕ ႕ ႕ ႕ နံနံပင္ေလးအုပ္ ႕ ႕ ႕ ငရုတ္သီးစိမ္းေလးအုပ္ ႕ ႕ ႕ ေသာက္ခါနီးက်ရင္ သံပရာရည္ေလးညွစ္ ႕ ႕ ႕ ၾကိဳက္တတ္ရင္ ႕ ႕ ႕ အလြယ္တကူ ရွိရင္ ေရွာက္ရြက္ေလး ပါးပါးလွီးျပီး ထည့္ေသာက္ေနာ္ ႕ ႕ ႕ အဲ့ဒါဆုိရင္ ထမင္းျမိန္ေစမယ့္ ႕ ႕ ႕ အင္ဥဟင္းရည္ တစ္ခြက္ရတာေပါ့ ႕ ႕ ႕ 

အင္ဥနဲ႕ မတည့္တဲ့သူေတြေတာ့ မစားနဲ႕ေနာ္ ႕ ႕ ႕ တကယ္လုိ႕ စားခ်င္တယ္ဆုိရင္လည္း ကန္စြန္းရြက္ ေၾကာ္ေလးနဲ႕အတူ တြဲစားေနာ္ ႕ ႕ ႕ 

ဒီေလာက္ဆုိ္ရင္ေတာ့ ေမာင္ႏွမေတြ အင္ဥဟင္းလ်ာအတြက္ စိတ္ေက်နပ္မယ္ ထင္ပါတယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕ ေမာင္ႏွမအားလံုး အင္ဥဟင္းလ်ာနဲ႕ ထမင္းျမိန္ေစတဲ့ ေန႕သစ္ေလး ျဖတ္သန္းႏုိင္ပါေစလုိ႕ လုလုတုိ႕ ၀ုိင္းေတာ္သားမ်ားအားလံုးက ေမတၱာရပ္၀န္းမီးဖုိေဆာင္ကေန ဆုမြန္ေကာင္းမ်ား ပုိ႕သလုိက္ပါတယ္ရွင္

15 comments:

  1. hi impressive blog.
    We have a big website to sale cars online throughout Myanmar. Please visit us back at: http://motors.com.mm/?utm_campaign=mot_mm_lb_blog_phung&utm_source=mot_lb_blog&utm_medium=lb_blog

    ReplyDelete
  2. မလုေရ အင္ဥကေတာ့ က်မၾကိဳက္တဲ့အစားအစာထဲမွာ တစ္ခုအပါအ၀င္ေပါ့။
    မစားရတာၾကာၿပီး။ အင္ဥနဲ ့အတူ ကိုင္းဥက်ုလည္းၾကိဳက္တယ္။
    ရန္ကုန္ေရာက္ရင္ ကိုင္းဥ ကင္ စားျဖစ္တယ္။

    ReplyDelete
  3. မစားရတာၾကာလွပါျပီ။
    စားခ်င္လိုုက္တာ။
    ဘူးေဖါက္ျပီးခ်က္အုုန္းမွ ဒါေလးေတြ ့ျပီးသိပ္ကိုုစားခ်င္သြားျပီ။ ေက်းဇူးပါေနာ္။
    အိုုင္အိုုရာ

    ReplyDelete
  4. လုလု - ဒီ Post သာ ၂ ရက္ေလာက္ေစာရင္ သိတ္ေကာင္းမွာပဲ
    တို႔က အင္ဥသိတ္ၿကိုက္လို႔ ေမေမ က ရန္ကုန္ကေန အင္ဥသယ္လာေပးတယ္
    ေရာက္ေရာက္ခ်င္းပဲ ခ်က္လိုက္တာ မစားရတာ သိတ္ၾကာေနေတာ့ ခ်က္တာလဲ မမွတ္မိေတာ့ဘူး
    ဒါနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ပဲ ေၾကာ္လိုက္တာ သိတ္စားလို႔ မေကာင္းဘူး
    အစိမ္းကို လွီးေတာ့ လုလု ေျပာသလိုပဲ ေရေတြ ထြက္လာတာ

    ေနာက္ဆိုေတာ့ လုလု ေျပာတဲ့နည္းမွတ္ထားရမယ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္

    ReplyDelete
  5. မမရွင္ေလးေရ ႕႕ လုလုလည္း အင္ဥေရာ ကုိင္းဥေရာ ၾကိဳက္တယ္ ႕ ႕ ႕ မမေျပာခါမွ ကုိင္းဥကင္ကုိလည္း စားခ်င္လာျပီ ႕ ႕ ႕
    အုိင္အုိရာေရ ႕ ႕ ႕ အျမဲတမ္းအလည္လာျပီး အားေပးတဲ့အတြက္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕ ခ်က္စားျဖစ္ရင္ လုလုလည္း ေကၽြးဦးေနာ္ ႕ ႕ ႕
    ျမေရလ်ဥ္ေရ ႕႕ ႕ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕
    မစုစုေဌးေရ ႕ ႕ ႕ နလုလည္း ဒီပုိ႕စ္ကုိ ေရးမယ္ ႕ ႕ ႕ ေရးမယ္နဲ႕ မေရးျဖစ္တာ ႕ ႕ ႕ ကြန္နက္ရွင္ မေကာင္းတာေရာ ႕ ႕ ႕ ျပီးေတာ့ အလုပ္မ်ားေနတာေရာေပါ့ ႕ ႕ ႕ အဲ့ဒါေၾကာင့္ပါေနာ္ ႕ ႕ ႕ ေနာက္တစ္ခါက်ရင္ဒီနည္းေလးနဲ႕ ခ်က္စားေနာ္ ႕ ႕ ႕

    ReplyDelete
  6. Hi your blogs looks so impormative and interesting.would you come and visit us back too
    http://motors.com.mm/?utm_campaign=mot_mm_lb_blog_mgesc&utm_source=mot_lb_blog&utm_medium=lb_blog

    ReplyDelete
  7. hi beautiful blog. We have a big classified site in Myanmar. Please visit us back at: http://ads.com.mm/?cid=4fd60e51e4b0fa6db841e336&utm_campaign=ads_mm_lb_blog_phung&utm_source=ads_lb_blog&utm_medium=lb_blog

    ReplyDelete
  8. မမလုလက္ရာ အင္ဥဟင္းေလးေတြက စားခ်င္စရာ။ ခုမွပဲ အင္ဥကို ဘယ္လိုလုပ္စားရတယ္ဆိုတာ သိသြားေတာ့ တယ္။ ေက်းဇူးပါေနာ္ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. မလုလည္း ေက်းဇူးတင္ပါတယ္

      Delete
  9. ဒီဥကိုရွာမရပါဘူးဆို မမလုလုစိတ္နာေအာင္လုပ္လာျပန္ဘီ း)))

    ခ်စ္တဲ႕ ဂ်ာရစ္

    ReplyDelete
    Replies
    1. ဂ်ာရစ္...... အဂ်စ္ၾကီး....
      ဒီဥကုိ ဘယ္ကုိ ပုိ႕ေပးရမလဲသာေျပာ ႕႕႕ လိန္ဗ်ံဂ်ီးနဲ႕ ပုိ႕ေပးလုိက္မယ္ ႕ ႕႕ ခ်ိတ္ေတာ့ အနာဘာနဲ႕ေအ ႕ ႕ ႕ း)
      ခ်စ္တဲ့ နလု

      Delete
  10. အင္ဥေတာ့အရမ္းၾကိဳက္တယ္မမလုလု.. ကိုင္းဥေတာ့မစားဖူးဘူး...
    အင္ဥေတာင္မစားရတာ ႏွစ္ေပါင္းၾကာေပါ့...ရန္ကုန္ျပန္လဲ ရာသီနဲ႔မတိုက္ေတာ့မစားျဖစ္ရျပန္ဘူး..
    အခုေတာ့အင္ဥပံုေလးေတြဘဲလာငမ္းသြားတယ္...
    စားခ်င္စိတ္ေတြအရမ္းကိုျဖစ္ေနတာတစ္ကယ္..

    ReplyDelete
  11. အရမ္းၾကိဳက္ သိပ္ၾကိဳက္

    ReplyDelete
  12. never try it before. would love to try it. :)

    ReplyDelete