Saturday, August 4, 2007

ကန္စြန္း ၿပည္ၿကီးငါးသုပ္


ဒီေန႔ေတာ႔ ၿပည္ၿကီးငါးနဲ႔ ကန္စြန္းရြက္နဲ႔ သုပ္စားမလားစိတ္ကူးတယ္။
လုိတဲ႔ပစၥည္းမ်ားေလးေတြကို အသင္႔ၿပင္လိုက္အုံးမယ္။သန္႕ျပီးသားျပည္ၾကီးငါး
၂၀၀ ဂရမ္ကုိ လက္မ၀က္ခန္႕အရွည္မ်ားျဖစ္ေအာင္ျဖတ္လိုက္တယ္။
ပုဇြန္ အေကာင္လတ္ ၂၀၀ ဂရမ္ေလာက္ရယ္။ ကန္ဇြန္းညြန္႕ ၂၀၀ ဂရမ္ရယ္ကုိ သန္႔စင္ပါတယ္။

ငံျပာရည္ စားပြဲတင္ဇြန္း ၂
ပဲငံၿပာရည္စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ ဇြန္း
သၾကားလက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ ဇြန္း
အခ်ဳိမႈန္႕အနည္းငယ္(က်န္းမာေရးအတြက္ေရွာင္မယ္ဆိုလဲ မထည္႔နဲ႔ေနာ္)
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ မႊာ (ျခစ္ျပီးသား)
သံပုရာသီး ၃ လံုး၊
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လံုး
ငရုတ္သီးစိမ္း ၅ ေတာင့္ (ပါးပါးလွီးျပီးသား) အဲဒါေတြ..အဲဒါေတြေပါ႔။

ငရုတ္သီး၊ ငံျပာရည္၊ ပဲငံျပာရည္၊ သၾကားတုိ႕ကုိ ေရာေမႊျပီး ၁၅ မိနစ္တည္ရပါတယ္။
ဒယ္အုိးထဲ ဆီထည့္ျပီး မီးပူေပးပါ။ မီးအသင့္အတင့္ျဖင့္ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ ခ်က္ျပီး
ခပ္ထားလိုက္ပါတယ္။ ဒယ္အုိးထဲ ျပည္ၾကီးငါးႏွင့္ ပုဇြန္မ်ားကုိ ထည့္ျပီး ၂ မိနစ္မွ
၃ မိနစ္ခန္႕ ေမႊ၊ ျပီးေတာ႔ ငရုတ္သီးခ်ဥ္ရည္တုိ႕ကုိိ ထည့္ေမႊျပီး
သီးသန္႕ပန္းကန္တစ္ခုမွာဖယ္ထားလုိက္ပါတယ္။ ျပည္ၾကီးငါးပုဇြန္တုိ႔ကုိ
ကန္စြန္းရြက္ထည့္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ႏွင့္
သံပုရာရည္ထည့္ကာ ေရာနယ္။ ျပည္ၾကီးငါးပုဇြန္ကန္စြန္းရြက္သုပ္ရပါျပီ။

0 comments:

Post a Comment