Friday, August 3, 2007

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိခ်က္

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=9122975838428426464#editor/target=post;postID=7681946790924529118
နစ္ေယာက္စာအတြက္ပဲဆိုေတာ႔
ၿကက္သြန္ၿဖဴသုံးမွြာ၊ၿကက္သြန္နီႏွစ္ဥကို
ေထာင္းခ်င္ေထာင္း၊(သုိ႔)ပါးပါးလွီးပါတယ္။
ငါးေျခာက္ကုိအေနေတာ္ေလးေတြတံုးထားပါတယ္။
ျပီးေတာ့ဆီထဲ ဆႏြင္းမႈန္႕နည္းနည္းခတ္
ေထာင္းထား၊လွီးထားတဲ႔ၿကက္သြန္ၿဖဴနီကို
အေရာင္မႈန္႕နဲ႔ဆီသတ္၊အန႔ံေလးေမြွးလာရင္
ငါးေျခာက္တုံးေလးေတြကုိထည့္၊ ျပီးေတာ့မွ
ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္၊ငါးပိစိမ္းစားရွိရင္
နည္းနည္းထည့္ မရွိရင္ငံျပာရည္ပဲထည့္တာေပါ႔။
မီးေႏြးေႏြးနဲ႕အၾကာၾကီးတည္ရပါတယ္။ေနာက္ဆုံး
ခရမ္းခ်ဥ္သီးဖတ္ေလးေတြ လိမ္လာတဲ႔အထိေပါ႔။
ခ်ခါနီးမွငရုတ္သီးစိမ္းေလးနဲ႕နံနံပင္ေလး၊
ျကက္သြန္ျမိတ္ေလးအုပ္လုိက္ပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment