tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post4637812861991980631..comments2023-09-22T13:59:32.804+06:30Comments on lulu: အမဲေျခာက္ကုိယ္တုိင္လုပ္ျပီး မီးဖုတ္စားၾကရေအာင္ ႕ ႕ ႕လုလုhttp://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-42824601667532697332012-02-10T11:54:25.681+06:302012-02-10T11:54:25.681+06:30အမဲေျခာက္အခ်စ္ေတာ္ ေျပာတဲ့ နည္းေလးနဲ႕ ေနာက္တစ္ေခါက...အမဲေျခာက္အခ်စ္ေတာ္ ေျပာတဲ့ နည္းေလးနဲ႕ ေနာက္တစ္ေခါက္က်မွ Meat Tenderizer အမႈန္႕၀ယ္ျပီးရင္ စမ္းၾကည့္မယ္ေနာ္ ႕ ႕ ႕အခုေလာေလာဆယ္ေတာ့ မလုက ဒီနည္းေလးအတုိင္းေလးပဲ လုပ္စားျဖစ္တယ္ေနာ္ ႕ ႕႕ <br />စမ္းသပ္တာလည္း ေအာင္ျမင္ပါေစ ႕ ႕႕လုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-11490859704615550782012-02-10T11:52:55.025+06:302012-02-10T11:52:55.025+06:30ဟုတ္ကဲ့မမေရႊစင္ ႕ ႕ မမေရႊစင္လာအားေပးလုိ႕လည္း လုလုက...ဟုတ္ကဲ့မမေရႊစင္ ႕ ႕ မမေရႊစင္လာအားေပးလုိ႕လည္း လုလုက ေက်းဇူးအမ်ားၾကီး တင္ပါတယ္လုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-74718851445393567902012-02-10T11:49:35.716+06:302012-02-10T11:49:35.716+06:30ဆိတ္သားကုိလည္း လုပ္လုိ႕ရပါတယ္ ႕ ႕ ႕ ဆိတ္သားကုိ လုပ...ဆိတ္သားကုိလည္း လုပ္လုိ႕ရပါတယ္ ႕ ႕ ႕ ဆိတ္သားကုိ လုပ္တဲ့အခါ ခ်င္းနဲ႕ သံပရာရည္ နည္းနည္းပုိထည့္ေပးပါ ႕ ႕ ႕လုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-51215364565586820572012-02-10T11:48:13.247+06:302012-02-10T11:48:13.247+06:30ဟုတ္ကဲ့ စမ္းၾကည့္ပါေနာ္ ကူးကူးေလးဟုတ္ကဲ့ စမ္းၾကည့္ပါေနာ္ ကူးကူးေလးလုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-66556168600767797032012-02-04T17:51:57.106+06:302012-02-04T17:51:57.106+06:30မလုလုေရနည္းသစ္ေလးေပးတဲ႔အတြက္ေက်းဇူးပါပဲ က်ြန္ေတာ္က...မလုလုေရနည္းသစ္ေလးေပးတဲ႔အတြက္ေက်းဇူးပါပဲ က်ြန္ေတာ္ကေတာ႔အမဲသားကိုဆားနဲနဲယမ္းစိမ္းနဲနဲအရမ္းမမ်ားေစပါနဲ႔ရယ္ နာနာနယ္ၿပီးေတာ႔လွမ္းေလ႔ရွိပါတယ္ ယမ္းစိမ္းေၾကာင္႔အသားဟာအက်က္ၿမန္သလိုယင္လဲမဥနိုင္ပါဘူး.။ အေရာင္လဲလွပါတယ္.အၿခားနိုင္ငံေတြမွာေတာ႔ယမ္းစိမ္းမရနိုင္လို႔Meat tenderize အမွုန္႔ကိုကုန္တိုက္ေတြမွာေမးဝယ္လို႔ရပါတယ္. အမေပးတဲ႔နည္းသစ္ေလးကိုမနက္ၿဖန္မနက္က်ယင္ေတာ႔ေစ်းေၿပးၿပီးစမ္းၾကည္႔လိုက္အံုးမယ္ဗ်ိဳ႔ ႔ေက်းဇူးပါပဲမမေလးခင္ဗ်ာ.. သတၱဝါေတြမွန္သမွ်စိတ္လက္ခ်မ္းသာရွိၾကပါေစေသာ္..အမဲေၿခာက္အခ်စ္ေတာ္https://www.blogger.com/profile/12480863607572184039noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-89915686901306792032012-01-04T11:48:47.282+06:302012-01-04T11:48:47.282+06:30ညီမ လုလု ေရ
ေက်းဇူးညီမ လုလု ေရ<br /><br />ေက်းဇူးSHWE ZIN Uhttps://www.blogger.com/profile/03563456685127826441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-37336929756652451092011-12-27T15:08:19.134+06:302011-12-27T15:08:19.134+06:30မမလုလုေရ အမဲသားမစားေတာ႕ ဆိတ္သားကိုလုပ္လို႕ရလားဟင္ ...မမလုလုေရ အမဲသားမစားေတာ႕ ဆိတ္သားကိုလုပ္လို႕ရလားဟင္ <br />လုပ္ၾကည္႕မယ္ေနာ္ <br /><br />ေပ်ာ္ရႊင္ဖြယ္ဒီဇင္ဘာေန႕ရက္မ်ားျဖစ္ပါေစမမေရ <br /><br />ခ်စ္တဲ႕<br /><br />မဒိုးကန္မဒမ္ကိုးhttps://www.blogger.com/profile/17456842548495872767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-50078201003765095632011-12-19T08:59:31.096+06:302011-12-19T08:59:31.096+06:30အမဲေျခာက္ကိုအၾကိဳက္ဆံုးဘဲ.. ဘယ္ေလာက္စားစားမရိုးႏို...အမဲေျခာက္ကိုအၾကိဳက္ဆံုးဘဲ.. ဘယ္ေလာက္စားစားမရိုးႏိုင္ဘူး..<br />ကိုယ္တိုင္လုပ္ၾကည့္ေသးတယ္.. ပုပ္ကုန္လို႔ မမလု...<br />မမလုနည္းအတုိင္းစမ္းၾကည့္မယ္ေနာ္.စႏၵကူးhttps://www.blogger.com/profile/10540488933614802731noreply@blogger.com