tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post8710287803282842203..comments2023-09-22T13:59:32.804+06:30Comments on lulu: မုန္႔လံုးေရေပၚလုလုhttp://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-55351561953305657082007-12-27T09:57:00.000+06:302007-12-27T09:57:00.000+06:30မဂေရ႕စ္နဲ႕ မပန္းႏြယ္ေရ ႕ ႕ ႕႕ ေကာက္ညွင္းမႈန္႕ေရာ ဆ...မဂေရ႕စ္နဲ႕ မပန္းႏြယ္ေရ ႕ ႕ ႕႕ ေကာက္ညွင္းမႈန္႕ေရာ ဆန္မႈန္႕ေရာကုိ ႏုိင္ငံျခားမွာ ရယ္ဒီမိတ္ေတြကုိ ၀ယ္လုိ႕ရပါတယ္။ ကၽြန္မကေတာ့ ဂ်ပန္မွာေနတုန္းက ေကာက္ညွင္းမႈန္႕သီးသန္႕ကုိသံုးျပီး မုန္႕လံုးေရေပၚနဲ႕ မုန္႔ၾကာေစ့လုပ္ေကၽြးဖူးပါတယ္။ အဆင္ေျပပါတယ္။ မုန္႕သား ပုိအိပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ မုန္႕ေတြကတစ္လံုးနဲ႕တစ္လံုး ကပ္ကုန္တာမုိ႕ ခ်က္ခ်င္းဆယ္၊ ခ်က္ခ်င္းစားမွ ေကာင္းပါတယ္။ အဲ့ဒါေၾကာင့္မုိ႕ မုန္႕လံုးေရေပၚအတြက္ မုန္႕ႏွစ္စပ္မယ္ဆုိရင္ မုန္႕သားမာမာၾကိဳက္တတ္ရင္ ဆန္မႈန္႕မ်ားမ်ားပုိထည့္ျပီး မုန္႕သားအိအိေလးၾကိဳက္တတ္ရင္ ဆန္မႈန္႕နည္းနည္းေလ်ာ့ထည့္ပါ။ ပံုမွန္အတုိင္းဆုိရင္ ေကာက္ညွင္းငါးဆ ဆန္တစ္ဆ ထည့္တတ္ၾကပါတယ္။ <BR/>ေကာက္ညွင္းမႈန္႕နဲ႕ဆန္မႈန္႕ကုိ ေရနဲ႕စပ္ျပီး မုန္႕သားနယ္တဲ့အခါမွာ ေရကုိ ခ်ိန္ထည့္ပါ။ ေရမ်ားသြားရင္ မုန္႕လံုးလုိ႕မရဘဲ ေခ်ာ္ထြက္ေနတတ္ပါတယ္။ ေရကုိ ျဖည္းျဖည္းခ်င္းထည့္ျပီး ေကာက္ညွင္းဆန္မႈန္႕နဲ႕ ေရ သမသြားေအာင္ နယ္ေပးပါေနာ္။ အဲ့ဒါဆုိရင္ အဆင္ေျပမွာပါ။Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-83626254687003640972007-12-20T00:08:00.000+06:302007-12-20T00:08:00.000+06:30ဗူးသီးေၾကာ္ကတည္းက မုန္႔ႀကိတ္ဖုိ႔ရာ အခက္ေတြ႔ေနတယ္ မ...ဗူးသီးေၾကာ္ကတည္းက မုန္႔ႀကိတ္ဖုိ႔ရာ အခက္ေတြ႔ေနတယ္ မမလု ;-(။<BR/>ခု မုန္႔လံုးေရေပၚမွာလဲ ဘယ္လို ႀကိတ္ရမယ္ မသိဘူးရယ္။.https://www.blogger.com/profile/16955033336264736528noreply@blogger.com