tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post8368621461178708880..comments2023-09-22T13:59:32.804+06:30Comments on lulu: ထမင္းသုပ္လုလုhttp://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-35302309000506913162010-10-13T12:54:27.256+06:302010-10-13T12:54:27.256+06:30ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕( အေရာင္တင္မႈန္႕)လုိ႕လည္း ေခၚၾက...ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕( အေရာင္တင္မႈန္႕)လုိ႕လည္း ေခၚၾကပါတယ္။ တကယ္လုိ႕ အဲ့ဒီအမႈန္႕ေတြ မသံုးခ်င္ဘူးဆုိရင္ ငရုတ္သီးအပုပြအေျခာက္ေတာင့္ကုိ ေရေႏြးနဲ႕စိမ္ေဆး၊ အေစ့ထုတ္ျပီး ညက္ေအာင္ေထာင္းျပီးမွ အေပၚမွာ ေျပာထားတဲ့ နည္းအတုိင္းပဲ သံုးျပီး ခ်က္လုိက္ပါေနာ္။ အဲ့ဒါဆုိရင္ အဆင္ေျပၾကမွာပါေနာ္။လုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-19079985693205963822009-07-02T09:06:14.190+06:302009-07-02T09:06:14.190+06:30မမလုလုရွင့္... ငရုတ္သီးခ်က္အတြက္သံုးရမယ့္ ငရုတ္သီး...မမလုလုရွင့္... ငရုတ္သီးခ်က္အတြက္သံုးရမယ့္ ငရုတ္သီးမွဳန္႕ကို ကိုရီးယားငရုတ္သီးမွုန္႕မရွိဘူး ဆိုရင္ ဘယ္လိုငရုတ္သီးမွုန္႕မ်ိဳးသုံးလို႕ရမလဲဆိုတာ သိခ်င္လို႕ပါ..ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင့္..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9122975838428426464.post-11979308569381752552009-02-17T15:37:00.000+06:302009-02-17T15:37:00.000+06:30မလုအဲ့ဒီထမင္းသုပ္အတြက္ သံုးထားတဲ့ ငရုတ္သီးမႈန္႕ ကု...မလုအဲ့ဒီထမင္းသုပ္အတြက္ သံုးထားတဲ့ ငရုတ္သီးမႈန္႕ ကုိရီးယားငရုတ္သီးမႈန္႕ကုိ သံုးထားပါတယ္။ ငရုတ္သီးမႈန္႕ ထမင္းစားဇြန္းသံုးဇြန္းဆုိရင္ ေရ ထမင္းစားဇြန္း ၇ ဇြန္းေလာက္ထည့္ျပီး ေမႊပါ။ ဆားအနည္းငယ္နဲ႕ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခ်င္းေလးကုိ ျခစ္ျပီးထည့္ေမႊ ေပးပါ။ ျပီးေတာ့မွ ဒယ္အုိးထဲဆီထည့္၊ ဆီပူလာရင္ေတာ့ ငရုတ္သီးအႏွစ္ေဖ်ာ္ထားတာေတြထည့္၊ မီးကုိအနိမ့္ဆံုးေလ်ာ့ျပီး ငရုတ္သီးေတြကုိ ေမႊေပးပါ။ ငရုတ္သီးအေရာင္ရဲရဲေလးရမွာပါေနာ္။ စမ္းၾကည့္ပါေနာ္။လုလုhttps://www.blogger.com/profile/14923908867974485724noreply@blogger.com